Klassisk
menu
En menu med klassiske retter der tilfredsstiller en hver madsjæl.
Forret
Koldrøget laks vendt med rygeost, agurk, radiser og karse. Serveret på vafler og pyntet med dild, karse og syltet rødløg
Hovedret
Mør kalveculotte , langtidsstegt nakkefilet af gris, serveres med skysauce og kartofler stegt med urter.
Salatbar, parmesandressing, urtedressing, hummus og romesco. Friskbagt brød
Dessert
Gateau Marcel kage (halv chokoladekage og halv chokolademousse) serveret med vaniljeis, friske bær og mandelcrumble
Pris 349 dkk per kuvert
Fransk
sommer
En af vores egne favoritter. En menu med masser af fransk kærlighed
Champagne-snack
Østers på 2 måder: Klassiske østers med finthakkede rødløg i æble-eddike og tabasco og østers med peberrodscreme og dildolie
Forret
Stegte kammuslinger med smørstegt blomkål, gulerodspure og dild
Hovedret
Helstegt oksefilet, morkelsauce, sauteret svampe (efter sæson), knust kartoffel med urter og blomkålspure lavet på brunet smør
Dessert
Tarte Tatin (karamelliseret æbletærte med flamberet rom), vaniljeis og chokolade
Pris 449 dkk per kuvert
Kærligheds menuen
En menu med et romantisk udtryk i både smag og præsentation
Forret
Tuntatar med reduceret soyaglaze, chili, frisk mango, agurk, og puffet riskiks
Hovedret
Kotelet på skaft fra Iberico sortfodsgris, serveret med sennep-trøffelsauce, knust kartoffel med urter, smørdampede ærter og små gulerødder, pyntet med massere af smukke urter og Coral tuile
Dessert
Bonsaitræ (japansk cherry blossom) lavet af chokolade, candyfloss, krystalliseret hvid chokolade, chokolademousse, romflamberet kirsebær, kirsebærcoulis og urter med smag af lakrids. Serveres med vaniljeis
Pris 695 dkk per kuvert