Kærlighedsmenu – Kødfri, glutenfri, laktosefri


Den vegetariske kærlighedsmenu

Forret
Stegt tofu med reduceret soyaglaze, chili, frisk mango, agurk, og puffet riskiks

Hovedret
Bøf lavet på ærter, gulerod og svampe. Serveres med sennep-trøffelsauce, knust kartoffel med urter, smørdampede ærter og små gulerødder. Pyntet med massere af smukke urter og Coral tuile

Dessert
Bonsaitræ (japansk cherry blossom) lavet af chokolade, candyfloss, krystalliseret hvid chokolade, chokolademousse, romflamberet kirsebær, kirsebærcoulis og urter med smag af lakrids. Serveres med vaniljeis

Den veganske kærlighedsmenu

Forret
Stegt tofu med reduceret soyaglaze, chili, frisk mango, agurk, og puffet riskiks

Hovedret
Bøf lavet på ærter, gulerod og svampe. Serveret med sennep-trøffelsauce, knust kartoffel med urter, dampede ærter og små gulerødder. Pyntet med massere af smukke urter og Coral tuile

Dessert
Bonsaitræ (japansk cherry blossom) lavet af chokolade, candyfloss, mandelcrumble, chokoladeganache, romflamberet kirsebær, kirsebærcoulis og urter med smag af lakrids. Serveres med vaniljeis

Den glutenfri kærlighedsmenu

Forret
Tuntatar med reduceret soyasauce, chili, frisk mango, agurk, og puffet riskiks

Hovedret
Kotelet på skaft fra Iberico sortfodsgris serveret med sennep-trøffelsauce, knust kartoffel med urter, smørdampede ærter og små gulerødder. Pyntet med massere af smukke urter

Dessert
Bonsaitræ (japansk cherry blossom) lavet af chokolade, candyfloss, krystalliseret hvid chokolade, chokolademousse, romflamberet kirsebær, kirsebærcoulis og urter med smag af lakrids. Serveres med vaniljeis

Den laktosefri kærlighedsmenu

Forret
Tuntatar med reduceret soyaglaze, chili, frisk mango, agurk, og puffet riskiks

Hovedret
Kotelet på skaft fra Iberico sortfodsgris serveret med sennep-trøffelsauce, knust kartoffel med urter, dampede ærter og små gulerødder. Pyntet med massere af smukke urter og coral tuile

Dessert
Bonsaitræ (japansk cherry blossom) lavet af chokolade, candyfloss, mandelcrumble, chokolademousse, romflamberet kirsebær, kirsebærcoulis og urter med smag af lakrids. Serveres med vaniljeis