Den klassiske menu (01)
Forret
Koldrøget laks vendt med tartarsauce, syltet agurk, kapers og karse. Serveres i hjertesalat og pyntes med dild, karse og finthakket rødløg
Hovedret
Mør kalveculotte og langtidsstegt nakkefilet af gris. Serveres med demiglace og kartofler stegt med urter. Hertil salatbar, sennepsvinaigrette, urtevinaigrette, hummus, romesco og friskbagt brød
Dessert
Gateau marcel kage (halv chokoladekage og halv chokolademousse). Serveres med vaniljeis, friske bær og mandelcrumble
Pris 349 pr. person
‘Fransk sommer’ menuen
Champagne-snack
Østers på 2 måder: Klassiske østers med finthakkede rødløg i æble-eddike og tabasco og østers med peberrodscreme og dildolie
Forret
Stegte kammuslinger med stegt blomkål, gulerodspure og dild
Hovedret
Helstegt oksefilet, morkelsauce, sauterede svampe (efter sæson), knust kartoffel med urter og blomkålspure
Dessert
Tarte Tatin (karamelliseret æbletærte med flamberet rom) serveret med vaniljeis og chokolade
Pris 449 pr. person
Kærlighedsmenuen
Forret
Tuntatar med reduceret soyaglaze, chili, frisk mango, agurk, og puffet riskiks
Hovedret
Kotelet på skaft fra Iberico sortfodsgris serveret med sennep-trøffelsauce, knust kartoffel med urter, dampede ærter og små gulerødder. Pyntet med massere af smukke urter og coral tuile
Dessert
Bonsaitræ (Japansk cherry blossom) lavet af chokolade, candyfloss, mandelcrumble, chokolademousse, romflamberet kirsebær, kirsebærcoulis og urter med smag af lakrids. Serveres med vaniljeis
Pris 695 pr. person
Den klassiske menu (02)
Forret
Cremet aspargessuppe med hjemmebagt brød
Hovedret
Helstegt kalveculotte med små urtekartofler, skysauce og sennepssauce. Hertil lækker salatbar, friskbagt brød og 3 slags dressinger
Dessert
Creme Brulé med saltkaramel, vaniljeis, skovbær
Pris 299 dkk pr. person
Luksus menuen
Sharefood
Sliders med krabbesalat, tempurarejer med trøffelmayo og satay kyllingespyd
Hovedret
Helstegt oksefilet med svampe a la creme med kantareller serveret med syltede svampe og knust kartoffel med urter. Hertil lækker salatbar med 2 slags dressinger, romesco, hummus og friskbagt brød
Dessert
Lemoncurd tærte med vaniljeis, chokolade, syltede jordbær og en frisk jordbærcoulis
Pris 349 dkk pr. person
Vintermenuen
Forret
Cremet basilikumspesto med pasta, grønne tomater og friskbagt brød
Hovedret
Braiserede grisekæber med knust urtekartoffel og skysauce lavet på fonden fra grisekæberne. Hertil bagte rodfrugter og langtidsbagt tomat
Dessert
Chokoladekage med kaffecreme og hindbær
Pris 299 dkk pr. person
Sharefood menuen
Starters (Sharefood)
Hjertesalat fyldt med laksemousse, pulledpork sliders og satay kyllingespyd
Hovedret (buffet)
Mør kalveculotte og langtidsstegt nakkefilet af gris. Serveres med skysauce og kartofler stegt med urter. Hertil lækker salatbar, sennepsvinaigrette, urtepesto, hummus, romesco og friskbagt brød
Dessert (buffet)Buffet med 3 desserter: Saftig chokoladekage med chokoladechunks, trifli med friske jordbær og vaniljecreme med friske bær og chokolade
Pris 349 dkk pr. person
Den klassiske menu (03)
Forret
Varmrøget laksemousse på sprødt brød pyntet med syltet løg, dild, og håndpillede rejer
Hovedret
Mør kalveculotte serveret med skysauce og kartofler stegt med urter. Hertil lækker salatbar, vinaigrettedressing, urtepesto, hummus, romesco og friskbagt brød
Dessert
Gatou Marcel kage (halv chokoladekage og halv chokolademousse). Serveres med vaniljeis, friske bær og mandelcrumble
Pris 299 dkk pr. person
‘Dansk sommer’ menuen
Forret
Dampet torsk og stegt jomfruhummer serveret med sauce blanquette med dild. Hertil dampede og syltede asparges
Hovedret
Mør kalveculotte serveret med demiglace, ærtepure, sprøde kartoffelchips og små ristede kartofler med urter. Hertil lækker salatbar, vinaigrettedressing, urtepesto, hummus, romesco og friskbagt brød
Dessert
Jordbærtrifli med friske skovbær
Pris 299 dkk pr. person
Fødselsdagsmenuen
Forret
Tunmousse med rød dressing, håndpillede rejer og friskbagt brød
Hovedret
Helstegt kalveculotte med små urtekartofler, sky og estragon sauce
Tilbehør
Salatbar, 2 slags dressinger og friskbagt brød
Dessert
Hjemmelavet lagkage (laves efter fødselarens ønsker) samt boller med hjemmelavet Nutella, smør, ost og syltetøj
Pris 299 dkk pr. person
Julefrokost menuen
Buffet
Hjemmebagt rugbrød og lyst brød – Karrysild – Fiskefilet med remolade og citron – Varmrøget laksesalat – Leverpostej med sauterede svampe og bacon – Flæskesteg med kartofler, sovs og syltede rødkål – Frikadeller med mayonnaise og syltet agurk – Tarteletter med kylling i asparges – Sprøde kartoffel chips
Dessert
En klassisk risalamande med intens kirsebærsauce
Pris 299 dkk pr. person