Alle menuer


Den klassiske menu (01)

Forret
Koldrøget laks vendt med tartarsauce, syltet agurk, kapers og karse. Serveres i hjertesalat og pyntes med dild, karse og finthakket rødløg

Hovedret
Mør kalveculotte og langtidsstegt nakkefilet af gris. Serveres med demiglace og kartofler stegt med urter. Hertil salatbar, sennepsvinaigrette, urtevinaigrette, hummus, romesco og friskbagt brød

Dessert
Gateau marcel kage (halv chokoladekage og halv chokolademousse). Serveres med vaniljeis, friske bær og mandelcrumble

Pris 349 pr. person

‘Fransk sommer’ menuen

Champagne-snack
Østers på 2 måder: Klassiske østers med finthakkede rødløg i æble-eddike og tabasco og østers med peberrodscreme og dildolie

Forret
Stegte kammuslinger med stegt blomkål, gulerodspure og dild

Hovedret
Helstegt oksefilet, morkelsauce, sauterede svampe (efter sæson), knust kartoffel med urter og blomkålspure

Dessert
Tarte Tatin (karamelliseret æbletærte med flamberet rom) serveret med vaniljeis og chokolade

Pris 449 pr. person

Kærlighedsmenuen

Forret
Tuntatar med reduceret soyaglaze, chili, frisk mango, agurk, og puffet riskiks

Hovedret
Kotelet på skaft fra Iberico sortfodsgris serveret med sennep-trøffelsauce, knust kartoffel med urter, dampede ærter og små gulerødder. Pyntet med massere af smukke urter og coral tuile

Dessert
Bonsaitræ (Japansk cherry blossom) lavet af chokolade, candyfloss, mandelcrumble, chokolademousse, romflamberet kirsebær, kirsebærcoulis og urter med smag af lakrids. Serveres med vaniljeis

Pris 695 pr. person

Den klassiske menu (02)

Forret
Cremet aspargessuppe med hjemmebagt brød

Hovedret
Helstegt kalveculotte med små urtekartofler, skysauce og sennepssauce. Hertil lækker salatbar, friskbagt brød og 3 slags dressinger

Dessert
Creme Brulé med saltkaramel, vaniljeis, skovbær

Pris 299 dkk pr. person

Luksus menuen

Sharefood
Sliders med krabbesalat, tempurarejer med trøffelmayo og satay kyllingespyd

Hovedret
Helstegt oksefilet med svampe a la creme med kantareller serveret med syltede svampe og knust kartoffel med urter. Hertil lækker salatbar med 2 slags dressinger, romesco, hummus og friskbagt brød

Dessert
Lemoncurd tærte med vaniljeis, chokolade, syltede jordbær og en frisk jordbærcoulis

Pris 349 dkk pr. person

Vintermenuen

Forret
Cremet basilikumspesto med pasta, grønne tomater og friskbagt brød

Hovedret
Braiserede grisekæber med knust urtekartoffel og skysauce lavet på fonden fra grisekæberne. Hertil bagte rodfrugter og langtidsbagt tomat

Dessert
Chokoladekage med kaffecreme og hindbær

Pris 299 dkk pr. person

Sharefood menuen

Starters (Sharefood)
Hjertesalat fyldt med laksemousse, pulledpork sliders og satay kyllingespyd

Hovedret (buffet)
Mør kalveculotte og langtidsstegt nakkefilet af gris. Serveres med skysauce og kartofler stegt med urter. Hertil lækker salatbar, sennepsvinaigrette, urtepesto, hummus, romesco og friskbagt brød

Dessert (buffet)Buffet med 3 desserter: Saftig chokoladekage med chokoladechunks, trifli med friske jordbær og vaniljecreme med friske bær og chokolade

Pris 349 dkk pr. person

Den klassiske menu (03)

Forret
Varmrøget laksemousse på sprødt brød pyntet med syltet løg, dild, og håndpillede rejer

Hovedret
Mør kalveculotte serveret med skysauce og kartofler stegt med urter. Hertil lækker salatbar, vinaigrettedressing, urtepesto, hummus, romesco og friskbagt brød

Dessert
Gatou Marcel kage (halv chokoladekage og halv chokolademousse). Serveres med vaniljeis, friske bær og mandelcrumble

Pris 299 dkk pr. person

‘Dansk sommer’ menuen

Forret
Dampet torsk og stegt jomfruhummer serveret med sauce blanquette med dild. Hertil dampede og syltede asparges

Hovedret
Mør kalveculotte serveret med demiglace, ærtepure, sprøde kartoffelchips og små ristede kartofler med urter. Hertil lækker salatbar, vinaigrettedressing, urtepesto, hummus, romesco og friskbagt brød

Dessert
Jordbærtrifli med friske skovbær

Pris 299 dkk pr. person

Fødselsdagsmenuen

Forret
Tunmousse med rød dressing, håndpillede rejer og friskbagt brød

Hovedret
Helstegt kalveculotte med små urtekartofler, sky og estragon sauce

Tilbehør
Salatbar, 2 slags dressinger og friskbagt brød

Dessert
Hjemmelavet lagkage (laves efter fødselarens ønsker) samt boller med hjemmelavet Nutella, smør, ost og syltetøj

Pris 299 dkk pr. person

Julefrokost menuen

Buffet

Hjemmebagt rugbrød og lyst brød – Karrysild – Fiskefilet med remolade og citron – Varmrøget laksesalat – Leverpostej med sauterede svampe og bacon – Flæskesteg med kartofler, sovs og syltede rødkål – Frikadeller med mayonnaise og syltet agurk – Tarteletter med kylling i asparges – Sprøde kartoffel chips

Dessert

En klassisk risalamande med intens kirsebærsauce

Pris 299 dkk pr. person