Sharefood – Kødfri, glutenfri, laktosefri


Den vegetariske sharefood menu

Starters (sharefood)
Hjertesalat fyldt med svampefyld, ‘pulled ala pork’ sliders og satay not-‘kyllingespyd’

Hovedret (buffet)
Pohkora lavet på ærter og dild samt ‘fake kylling’ marineret med bbq. Serveres med skysauce og kartofler stegt med urter. Hertil lækker salatbar, parmesandressing, urtedressing, hummus, romesco og friskbagt brød

Dessert (buffet)
Buffet med 3 desserter: Koldskålsbuffet med lækre citronkammerjunkere, overdådig brownie med chokoladechunks og trifli med friske jordbær

Den veganske sharefood menu

Starters (sharefood)
Hjertesalat fyldt med svampefyld, ‘pulled ala pork’ sliders og satay not-‘kyllingespyd’

Hovedret (buffet)
Pohkora lavet på ærter og dild samt fake ‘kylling’ marineret med bbq. Serveres med skysauce og kartofler stegt med urter. Hertil lækker salatbar, vinegrettedressing, urtepesto, hummus, romesco og friskbagt brød

Dessert (buffet)
Buffet med 3 desserter: Overdådig chokoladekage med chokoladechunks, trifli med friske jordbær og vaniljecreme med friske bær og chokolade

Den glutenfrie sharefood menu

Starters (sharefood)
Hjertesalat fyldt med laksemousse, pulledpork wraps og satay kyllingespyd

Hovedret (buffet)
Mør kalveculotte og langtidsstegt nakkefilet af gris. Serveres med skysauce og kartofler stegt med urter. Hertil lækker salatbar, parmesandressing, urtedressing, hummus, romesco og friskbagt brød

Dessert (buffet)
Buffet med 3 desserter: Koldskålsbuffet med citron-mandel-crumble, fugdebrownie med chokoladechunks og trifli med friske jordbær

Den laktosefri sharefood menu

Starters (sharefood)
Hjertesalat fyldt med laksemousse, pulledpork sliders og satay kyllingespyd

Hovedret (buffet)
Mør kalveculotte og langtidsstegt nakkefilet af gris. Serveres med skysauce og kartofler stegt med urter. Hertil lækker salatbar, senneps vinegrette, urtepesto, hummus, romesco og friskbagt brød

Dessert (buffet)
Buffet med 3 desserter: Saftig chokoladekage med chokoladechunks, trifli med friske jordbær og vaniljecreme med friske bær og chokolade